in ,

«Я був у Маріуполі» — Елтон Джон просить про гуманітарний коридор для порятунку життів

Британський виконавець Елтон Джон опублікував запис у Twitter, де він поділився спогадами про те, що був у Маріуполі.

У своєму посту музикант поділився, що йому складно усвідомлювати події, що відбуваються в Україні. Особливо в Маріуполі – це місто знаходиться під блокадою російської армії і за словами Сергія Тарути, там загинуло близько 30 тис. мирних жителів. Також британець попросив організувати гуманітарний коридор. Ось переклад його слів:

Понад 245 тисяч українців живуть із ВІЛ, багато хто з них тікає зі своїх будинків і залишає близьких, але не всі українці перебувають під захистом. Я був у Маріуполі і в мене розбите серце, бо доступ до міста зачинено. Повноцінний гуманітарний коридор необхідний для порятунку життів.

Легендарний виконавець приїздив до Маріуполя для процедури усиновлення. У 2009 році він хотів усиновити 15-місячного малюка на ім’я Лев із діагнозом ВІЛ. Але цьому завадило українське законодавство.

Справа в тому, що в Україні не визнано одностатевих шлюбів. Ще одним правилом є те, що між дитиною та батьками різниця у віці не повинна становити понад 45 років. У 2009 році Елтону Джону було вже 62 роки, а його партнеру Джону Фернішу на той момент виповнилося 46 років.

Багато користувачів також були солідарні зі співаком і писали в коментарях такі слова:

  • Цілком згоден, шкода тих людей.
  • Мир для України.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Син Таїси Повалій написав послання з Іспанії «Тільки не треба про маму сюди!»

«Підтримали та зігріли» — Віра Брежнєва розповіла, за кого вболіває на Євробаченні-2022