in

Телеведучого «Орла та Решки» Андрія Беднякова назвали зрадником Маріуполя

Український шоумен і ведучий тревел програми «Орел і Решка» поділився у своєму акаунті Instagram про те, що його звинуватили у зраді.

«Зрадник», «через 50 років приїдеш і те, якщо пробачимо» — ось такі коментарі залишали підписники. Хоч не дивно, ними виявилися жителі Росії. Ось як на ці повідомлення відреагував Андрій Бідняков:

Вчора отримав повідомлення про те, що я зрадив своє місто. Зрадив своє місто, Карле!!!

Сам же ведучий «Орла та Решки» народився у Жданові, сьогодні це місто Маріуполь на Донеччині. Саме те місто, яке зараз блокую російські окупанти.

Андрій Бедняков дивиться на своїх горе-коментаторів росіян. Скріншот Instagram

Бідняков пристрасно та емоційно продовжив текст тим, що у російських коментаторів дуже дивна логіка:

Дуже цікава логіка. Тобто щоб не вважатися зрадником у деяких, потрібно зрадити інших. Щоб не «зрадити своє місто», треба зрадити свою країну. На цій фотографії я дивлюся на вас, писаки. Запам’ятайте: Я – Українець. І іншої Батьківщини у мене немає. А ті, хто зрадив країну і перекинувся туди, де дали трохи грошей та призначили заступником заступника, голови голів, скажу: зрадники — ви! І за гроші Батьківщину не купиш.

Також шоумен вірить, що його рідний Маріуполь та інші окуповані міста незабаром знову повернуться під українське управління:

І до Маріуполя ми повернемося. Як і Херсон, Мелітополь, Бердянськ, Нову Каховку та інші міста нашої країни. Ми впевнені у цьому. І в цьому наша сила.

Багато підписників відреагували позитивними коментарями на слова зірки травел шоу:

  • Це чудові слова, все буде Україна – пише girlm59;
  • Обов’язково повернемося до наших тимчасово окупованих міст – додає aleks_sanchess;
  • 100% так і буде! Ви – молодець за нами Перемога і Правда! – резюмує pashnina_photobook.

Також ми раніше писали про те, що вкрали з дому іншого ведучого «Орла та решки» Євгена Синельникова. Більше новин читайте у нашому телеграм каналі.

Опублікував Admin

Осадча закликала позбавити Повалій громадянства: «Це не описується словом п**дец!»

«Росіяни будуть шоковані місцем удару ЗСУ, і це буде найближчим часом» — МВС України