in

«Підтримали та зігріли» — Віра Брежнєва розповіла, за кого вболіває на Євробаченні-2022

На знак протесту проти нападу на Україну українська співачка Віра Брежнєва, яка проживає в РФ, покинула країну і зараз перебуває в Італії.

Саме в італійському Турині цього року відбувається фінальна частина музичного конкурсу «Євробачення-2022». Звичайно, Брежнєва яка присвятила своє життя музиці, не могла не прокоментувати подію такого масштабу.

В Інстаграм-сторіс вона опублікувала пост, у якому висловила подяку всім країнам за підтримку біженців з України та взагалі ставлення до нашої країни.

Вперше в житті вболіваю за всі країни з любов’ю та вдячністю за те, як кожна з них поставилася до біженців з України та нашої країни – підтримали та зігріли. Але, звичайно, свій голос я віддаю їй – коханій Україні – написала Брежнєва

Зазначимо, що за всю історію конкурсу Росія вперше не візьме участь у ньому. Також Європейська Федерація Футбольних Асоціацій (УЄФА) оголосила про заборону на участь російських клубів та збірних у змаганнях під егідою організації у сезоні-2022/2023 за всіма різновидами футболу.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Я був у Маріуполі» — Елтон Джон просить про гуманітарний коридор для порятунку життів

Осадча закликала позбавити Повалій громадянства: «Це не описується словом п**дец!»