in

Кондратюк порадив Сумській розірвати стосунки з дочкою, яка замовчує напад на Україну

Український телеведучий Ігор Кондратюк в ефірі YouTube-каналу Ukraine Media висловив своє ставлення до українців, які зараз проживають у Росії.

Продюсер зазначив, що зараз на території РФ знаходяться кілька мільйонів українців, залишившись там, вони зробили свій вибір. Сумно, що, крім пересічних громадян, там залишилися представники шоу-бізнесу, які могли б своїми зв’язками вплинути на дії керівництва країни-агресора.

Зокрема, йдеться про доньку народної артистки України Ольги Сумської — актриса Антоніна Паперна. Ми вже писали про реакції Сумської на поведінку дочки — на її думку, дочка дуже переживає за Україну, проте побоюється висловлювати свою позицію.

Кондратюк впевнений у зворотньому. На його переконання, її дочці байдуже те, що зараз відбувається в рідній країні.

Якщо ця дівчинка давно вже не думає про свою країну як про Батьківщину, то їй, звичайно байдуже все, що діється… Діти за батьків не відповідають. Батьки за дорослих дітей також не відповідають. Як Сумська може відповідати за те, що робить її дочка? Вона доросла, статевозріла жінка — що можна з нею зробити? Нічого. Єдине – повністю розірвати стосунки.

Нагадаємо, Антоніна Паперна — донька Ольги Сумської та Євгенія Паперного. Актриса давно живе та будує кар’єру в Москві. У відносинах з відомим у Росії актором Володимиром Ягличем у них народилося двоє дітей. На переконання Ольги Сумської, саме сім’я та будинок тримає Антоніну в РФ.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Мій брат не вірив у реальність відео» — Могилевська розповіла про пропаганду в Росії

В РФ знову зганьбилися, вставивши фото американських грабіжників до пар, які розлучила війна