in ,

Харчишин розповів про реакцію Пугачової на його прохання виступити проти війни

Вокаліст гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин довів свою відданість Батьківщині, практично з перших днів війни вступивши до лав територіальної оборони.

Також артист активно займається волонтерством та медійно підтримує нашу країну, використовуючи свої зв’язки у світі шоу-бізнесу. В інтерв’ю YouTube-каналу «І гримнув Грем» він розповів про те, як звернувся із закликом виступити проти війни до своїх закордонних колег.

Зокрема, Валерій написав своїй знайомій Аллі Борисівній Пугачовій, чий авторитет у РФ важко переоцінити. За визнанням артиста, конкретної відповіді він не отримав, але й не розчарований, адже проти дій кремлівської влади активно виступив чоловік Примадонни максим Галкін.

Я звернувся до Алли Борисівни, з якою знайомий. Від неї нехай і не було якоїсь конкретної дії, але від Галкіна ми це бачимо. І те, що він зараз робить, має вплинути на ту частину росіян, яка дружить з головою сподівається музикант.

Валерій Харчишин також пояснив, що він частково розуміє артистів, які публічно не висловлюються проти геноциду українського народу з міркувань особистої безпеки та безпеки своєї сім’ї.

Раніше лідер Другої ріки шокував припущенням, що він знає, хто навів окупантів на його дім

Опублікував Admin

Ургант — Боякову: «Почув про ваше бажання плюнути в мене. Едуарде, настав час ковтати!

«Обіймалися, бо це було частиною шоу» — Кондратюк розповів про сварку з Марченком