in ,

Наташа Корольова продовжує давати концерти у Росії. Цього разу на честь Дня Перемоги

Відома співачка родом із України Наташа Корольова знову виступила в РФ. Артистка разом з іншими прихильниками Кремля дала концерт і таким чином відзначила день перемоги.

Фотографії про подію розмістила на своїй сторінці в Instagram інша пропутинська зірка Марина Міхєєва. Сам же захід спонсорував культурний фонд Льва Лещенка, який також підтримує російське вторгнення в Україну.

Королева та путіністи. Джерело фото: Instagram Марини Міхеєвої

На опублікованих кадрах з українкою опинився її чоловік – стриптизер Тарзан, комік Володимир Винокуров, артист та член партії «Єдина Росія» Олександр Буйнов.

Я обрала свій шлях, я обрала Росію – сказала співачка

Виконавці з георгіївськими стрічками. Джерело фото: Instagram Марини Міхеєвої

Як видно з фотографій у Instagram, поки в рідній країні Наташі вбивають мирних жителів і знищать цілі міста, та разом зі своїми колегами-рашистами виступає на тлі забороненої символіки.

Сцена була прикрашена георгіївськими стрічками та кулями такого ж кольору. Саме жовто-чорні стрічки в Україні символізують терор радянської влади. Також деякі артисти були в одязі із цими стрічками та символікою партії «Єдина Росія», яка повністю підпорядковується Путіну.

Цікаво, що поки що Наташа Корольова мовчить про війну, її рідні не соромляться казати правду. Раніше висловилася про війну мати співачки — 76-річна Людмила Поривай, яка зараз живе в США. Також українську позицію має і рідна сестра співачки Ірина Осауленко, яка постійно постить слова підтримки та допомоги українцям у своєму акаунті Instagram.

Варто зазначити, що раніше зіркова пара Корольова та Тарзана не показувалися на публіці разом. У ЗМІ ходили чутки, що це сталося після слів критики матері Наташі про її чоловіка Тарзана який підтримує російську агресію

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

ЗСУ на Зміїному знищили гелікоптер окупантів (+Відео)

«Я твоя зброя» — Христина Соловій присвятила нову пісню борцям за Україну