in ,

Джолі показала шматок від бомби, яким гралась дитина в Україні

На своїй сторінці в Instagram голлівудська зірка розповіла про свої враження після візиту до України. Анджеліна Джолі повідомила про «особливий камінь» з яким гралась маленька дівчинка — ним виявився шрапнель від бомби:

«Коли я була у Львові кілька днів тому, мені показали особливий камінь, знайдений маленькою дівчинкою. Маленька дівчинка, яка його знайшла, не зрозуміла, що камінь, з яким вона грала, насправді був уламком бомби. Він нерівний і важчий, ніж можна було б очікувати. Його блиск і незвичайність, напевно, привернули увагу дитини.»

Уламок від бомби. Джерело: Instagram

Далі американка розповіла про дітей, що приїхали до Львова з Краматорська та про їхні травми:

«Під вибухом бомби або снаряда гострі осколки важкого металу впиваються в тіла тих, хто знаходиться поруч із точкою удару. Багатьом дітям, з якими я зустрічався під час бомбардування Краматорського вокзалу, нещодавно видалили уламки — важкий і болісний процес. Фрагменти, близькі до життєво важливих органів, було надто небезпечно видаляти, і вони залишилися всередині деяких дитячих тіл.

Свій текст Анджеліна Джолі продовжила словами про припинення війни:

Боротьба за припинення війни, подібна до тієї, що вибухнула в Україні це гонка за обмеження числа вбитих, поранених, переміщених та травмованих щодня.

Нагадаємо, що голлівудська акторка приїхала до Львова 29 квітня. За свій візит вона встигла побувати з дітьми з Краматорська, зустріти біженців на вокзалі, а також таємно відвідати дитячий будинок.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Продюсер Олена Мозгова втрутилася у конфлікт Полякової та Білозір

Де знаходяться українські зірки, які покинули країну: Кароль, Потап, Дорофєєва, Джамала та інші