in ,

Де знаходяться українські зірки, які покинули країну: Кароль, Потап, Дорофєєва, Джамала та інші

Багато українських співаків виїхали з країни під час вторгнення, але продовжують підтримувати Україну. Вони організовують концерти, збирають гроші, займаються волонтерством та пожертвуванням. Подробиці у статті.

Тіна Кароль

Після нападу Росії на Україну співачка виїхала до Польщі. У цій країні українка ходить на мітинги, підтримує біженців та армію. Також збирає гроші на благодійних концертах.

Тіна Кароль на мітингу у Польщі. Джерело фото: Instagram

Настя Каменських та Потап

Перед початком війни зіркова пара з батьками поїхала з України до Іспанії. Багато фанатів засудили таку дію. Але Настя Каменських підтримує свою країну творчістюТак співачка виступила на Latin American Music Awards. Там NK виконала пісню Black Eyed Peas.

Водночас, Потап також не спить. Він критикує своїх колег із Росії за підтримку агресії та розповідає, що відбувається в Україні.

Джамала

Переможниця Євробачення від України кілька днів із дітьми перебувала у бомбосховищі. Після чого поїхала зі столиці до Тернополя, а коли і там почали прилітати снаряди, зібрала речі та з дітьми полетіла до Туреччини. Співачка в інтерв’ю передачі «Зірковий шлях» прокоментувала це так:

Спочатку ми не планували виїжджати з України, але ситуація змінювалася щогодини.

Співачка їздить із концертами на підтримку України і вже встигла виступити у Німеччині та Румунії, зібравши близько 90 мільйонів доларів. Ось уривок із її виступу:

Слава Камінська

Солістка групи «Неангели», що розпалася, виїхала з мамою та дітьми до Нідерландів. Але відчуває сором через свій вчинок:

Мені іноді дуже соромно, що я змогла виїхати з цього пекла, а багато хто залишився в ньому. Але як мати та дочка я не могла вчинити інакше. Я дуже хочу додому та вірю в нашу перемогу. Інакше і бути не може.

Надя Дорофєєва

Українка покинула країну, а перед тим встигла оголосити про розлучення з Володимиром Дантесом. Зараз співачка не має постійного місця проживання, а весь час виступає з благодійними концертами, ось як про це говорить Дорофєєва:

Я вже була і в Будапешті, і в Лісабоні, і Барселоні. Де я тільки не була.

Катерина Репяхова

Катерина Репяхова зараз перебуває в Ізраїлі, куди приїхала до сестри. Дружина Віктора Павлика пройшла довгу дорогу через стамбульський аеропорт для захисту та безпеки свого сина. Нещодавно Катерина заявила, що у травні готова повернутися до України, але не до Києва.

Дружина Віктора Павліка із дитиною. Джерело фото: Instagram

Ілона Гвоздєва

Український хореограф покинула Україну. Окупанти обстріляли її будинок в Ірпіні, і для захисту себе та дітей Ілона відвезла дітей до Італії. Хореограф волонтерить у цій країні і так намагається допомогти українцям. Чоловік залишився в Україні і жінка своє життя коментує так:

Щоранку тепер починається з дзвінка чоловікові та батькові, перегляду новин. А раптом ми перемогли і можна їхати додому.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Джолі показала шматок від бомби, яким гралась дитина в Україні

Лорак, Меладзе та Брежнєва відмовилися виступати перед росіянами в Туреччині