in

Хто змінить Путіна у разі невдачі майбутньої операції і чому українцям не варто радіти смерті диктатора?

У тому, що президент Росії має серйозні проблеми з психічним та фізичним здоров’ям, немає сумнівів ні у вітчизняних, ні у закордонних фахівців.

Манера поведінки, дивні пози і взагалі тривалі зникнення диктатора останнім часом все частіше викликає питання — хто займе місце тирана? Грунтовний матеріал на цю тему під назвою «ПІД НОЖОМ. Путін перенесе операцію з видалення раку і передасть владу безкомпромісному екс-главі розвідки» опублікувало британське видання The Sun у символічну дату 30 квітня – день смерті Адольфа Гітлера.

Посилаючись на джерело у Кремлі, англійський журналіст підтверджує інформацію про тяжку хворобу деспота — рак черевної порожнини на тлі хвороби Паркінсона. «Путін обговорив, що він проходитиме медичні процедури» — цитує видання анонімного джерела та повідомляє, що незабаром він має зникнути на тривалий час для проведення операції з видалення пухлини.

Британські фахівці згодні з думкою більшості аналітиків про те, що найімовірнішим змінником Путіна стане колишній глава ФСБ РФ Микола Патрушев. Його називають головним розробником плану війни в Україні, саме він переконав Путіна у тому, що Київ кишить неонацистами.

Екс-главу ФСБ Миколу Патрушева називають найімовірнішим наступником Путіна

Втім, українцям не варто радіти передчасній смерті кремлівського тирана. Не прокинутися після наркозу на операційному столі було надто приємною смертю з огляду на все те, що він створив на цій землі. Це дозволило б йому померти мучеником, який боровся за «добрий російський світ» проти «всесвітнього зла».

Ні, кривавий деспот повинен стати перед справедливим судом і відповісти за кожну скалічену ним долю не в чому не винних людей.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Над нею нависла грозова хмара» — впливові заступники Пугачової покарають Симоньян за образу сім’ї Примадонни

Що замовляла Джолі та яку виручку отримала кав’ярня у день візиту голлівудської красуні