in ,

У Кремлі вигадали схему очорнення артистів, які засудили напад на Україну

З кожним днем ​​все більше представників російського шоу-бізнесу починають прозрівати і прямо чи опосередковано висловлювати своє засудження дій уряду РФ.

Цей процес не може не турбувати кремлівську владу, і вони відчайдушно намагаються робити кроки, що перешкоджають поширенню цього явища. Завдання щодо розробки такої схеми було доручено голові управління громадських проектів Кремля Сергію Новікову та його заступнику Олексію Жаричу, повідомляє видання «Медуза».

На найвищому рівні було вирішено очорнити незговірливих лідерів думок за допомогою «креативних акцій». Наприклад, у містах РФ з’явилися плакати із зображенням Віри Брежнєвої, що залишила країну і з підписом «Я знаю пароль, я бачу орієнтир на Захід».

«Little Патріотизм Big Dебілізм» написано на плакаті під афішою гурту Little Big – помста за те, що учасники гурту – Ілля Прусікін та Софія Таюрська засудили вторгнення в Україну. Комік Данила Поперечний нібито представляє тур «За кордоном патріотизму», оскільки «говорить на небезпечні теми на безпечній відстані».

Водночас джерело «Медузи» відзначило, що поки що кампанія проти артистів, які засудили війну, «розгорнута далеко не на повну потужність», тож можемо чекати нових «креативних» рішень.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Проблеми з розумовими процесами» — Барських прокоментував російські фейки про його від’їзд до США

У Мережі обговорюють відео побачення Джолі та Арестовича: «Містер та місіс Арештович»