in ,

Лія Ахеджакова: «Україна вистоє завдяки своєму президентові. Все у її мешканців ще попереду!»

Зірка «Службового роману», нев’януча та чарівна Лія Меджидівна Ахеджакова відома не лише своїми яскравими ролями, а й активною громадянською позицією.

83-річна жінка, що живе в Москві, — приклад сміливості і ясності розуму для багатьох молодих представників російської «інтелігенції». У своїх інтерв’ю та публікаціях у соцмережах вона постійно висловлює своє захоплення українським народом.

Починаючи з чорного дня 24 лютого всю сторінку Інстаграм актриси наповнено виключно новинами, пов’язаними з подіями в Україні. У своїй новій публікації Лія Меджидівна висловила свою повагу до людини, «завдяки якій тримається Україна» — Володимиру Олександровичу Зеленському.

Україна тримається. Тримається вона завдяки своєму президентові Володимиру Зеленському. Ця людина дала людям надію на перемогу та подальше відновлення, повернення всіх територій та розвиток країни. Він вселив в народ справжню надію на те, що ще не все втрачено — написала Ахеджакова.

Також раніше актриса зазначала, грамотність та врівноваженість Президента, який не покинув країну у найважчий час та висловила надію поспілкуватися з ним колись особисто.

«Україна вистоє! Встоять і її пейзажі. Все в цієї країни налагодиться. Все у її жителів ще попереду і буде добре» — впевнено підсумувала народна улюблениця.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Заради чого вбивають маріупольців? Заради квартирки на околиці Воронежа? — Ахаджакова жахнулася звірствами російських солдатів

Російський Elle перестарався, поспішаючи виправити ганебний ляп у статті про приїзд Джолі до Львова