in

«Несе х**ню і отримує за це зарплату!» — Сімоньян, що наїхала на Кіркорова, заборонили висловлюватися від імені народу РФ

Якщо судити про рівень російської журналістики за таким яскравим її представником як Маргарита Симоньян, то вона остаточно пробила дно.

У відповідь на звернення Філіпа Кіркорова У якому той закликав Симоньян вибачитися за її грубі висловлювання на адресу Максима Галкіна, порівнявши її з «базарною бабою», та продовжила в своєму репертуарі.

Мабуть, страждаючи від деяких інтимних проблем, цього разу пропагандистка накинулася на Кіркорова, звинувачуючи його в нетрадиційній орієнтації.

А ваші колишні родичі, Філіп, ср*т цьому суспільству прямо в рот. Не знаю, може, вашим так подобається. Є різні сексуальні збочення. Але російському народу якось не по собі. написала вона у Твіттері

  • А вы и дальше можете на инвалидной коляске плясать с лилипутами и карликами в то время, когда наши пацаны гибнут под Краматой и Волновахой.
  • Видимо муж Маргариты на мужчин засматривается, а может и на Галкина. У неё личная обида. Разве это неочевидно.
  • А ты сама какое отношение к РУССКОМУ народу имеешь, а Симоньян? Может оставишь русским отстаивать РУССКУЮ народность и РУССКИЙ язык?
  • Русскому народу не по себе от шайтанов вроде вас, которые работают за счет наших налогов и несут такую вот х**ню и получают за это зарплату. Ей-богу, думаю, что дворники из вас были бы получше
  • А ты за русский народ не говори, за себя отвечай
  • И это официальные лица нашей журналистики. Какая-то грязь и мерзость.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Сирени перервали наш сон». Гурт «Антітіла» та Ed Sheeran записали спільну пісню на підтримку України

Пол Маккартні вийшов на сцену з національним прапором України на підтримку країни