in ,

«Грішки є у кожного. Ми не святі!» — Кіркоров несподівано заступився за Галкіна і пригрозив Симоньян

Відомий своєю підтримкою політики Путіна російський артист Філіп Кіркоров на своїй сторінці в instagram записав звернення до пропагандистки Маргарити Симоньян у відповідь на її нервовий спіч на адресу Максима Галкіна та Алли Пугачової.

Нагадаємо, журналістка обізвала Максима «геєм, який одружився з літньою жінкою».

Співак порівняв поведінку Маргарити з «похабною базарною бабою»:

Ти тримала свічку, щоб публічно очорнити людину та її сім’ю? Як на тебе мають дивитися діти Алли та Максима? Як вони повинні дивитися на свою батьківщину, в якій шаленілі викрикують таке на їхніх батьків? Як ти смієш публічно принижувати людей? Маргарита, ти головний редактор рупора нашої країни. Ти журналіст, а не похабна бабуся на базарі, що розкидає нечистоти чуток і пліток. Я не впевнений, що не знайдуться люди, які не захочуть покопатися та викинути на публічний суд твою білизну, а грішки кожен має. Ми не святі!

PS На розчарування шанувальників Філіпа Кіркорова та Максима Галкіна прояв почуття справедливості та солідарності мучило короля російської естради недовго. Через кілька годин після публікації, мабуть, злякавшись гніву кремлівських покровителів, Кіркоров видалив пост.

Нагадаємо, сам Кіркоров, який є народним артистом України, досі не засудив напад РФ на нашу країну. У зверненні співак все-таки не втримався від уїдливого коментаря на адресу Галкіна, назвавши його «просто зляканим, не зовсім згідним, з альтернативною точкою зору та іншими поглядами».

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Тіні, краще бути безмозглою бл*яддю» — Кондратюк жорстко відповів на критику Канделакі про Джолі

Байстрюки диктатора. Європейські джерела повідомляють про синів Володимира Путіна