in

Герой мемов Юлік, який не помітив Джолі в кав’ярні, пояснив свою поведінку

Користувачі Мережі продовжують обговорювати гучний приїзд Анджеліни Джолі до України.

Візит світової зірки до Львова ніде не афішувався, тому поява голлівудської красуні в Україні, що воює, стала для всіх справжнім шоком. Для всіх, крім одного незворушного підлітка, який продовжував як ні в чому не бувало дивитися на екран свого смартфона в той час, як за метр від нього стояла одна з найзнаменитіших жінок у світовій історії.

Природно, що така поведінка хлопчика викликала бурхливу реакцію користувачів Мережі, і він став героєм численних мемов. Журналісти каналу 1+1 відшукали Юліана – так звати підлітка та попросили його прокоментувати цей епізод.

Юлік розповів, що заскочив у кафе перекусити, поки чекав на свій автобус і зовсім не звертав уваги на інших відвідувачів.

Я сів за столик і краєм вуха почув, що хтось англійською розмовляє. Подумав, якась американська Instagram-знаменитість. Я не помітив Джолі, бо слухав музику у навушниках і перегортав стрічку в Instagram. Я її не впізнав і навіть коли приїхав додому, не міг сам собі повірити, що потрапив на відео до голлівудської зірки — розповів 14-річний хлопець

Юлик додав, що наяву актриса виглядає набагато красивішою. «А ось у фільмах, знаєте, так іноді гримують, що рідна мама не впізнає» — пожартував школяр.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Пол Маккартні вийшов на сцену з національним прапором України на підтримку країни

Ще одна зірка родом із України «відзначилася» у Росії. Наташа Корольова на ювілеї Кіркорова