in ,

Байстрюки диктатора. Європейські джерела повідомляють про синів Володимира Путіна

Про таємних коханок та дітей президента Росії ходить багато чуток і домислів. Єдиною, майже легальною фавориткою керівника РФ є чемпіонка світу з художньої гімнастики Аліна Кабаєва.

Спортсменка деякий час жила в Швейцарії, поки місцеві активісти не зацікавилися цим фактом. Кілька тижнів тому Кабаєва вперше цього року з’явилася на широкому загалу, викликавши обурення користувачів Мережі своїми дорогими вбраннями.

Нагадавши про свою персону, коханка Путіна викликала інтерес європейських журналістів до їхніх стосунків та можливих спадкоємців. Розслідувачі видання Dailymail знайшли у Швейцарії знайомого гінеколога Аліни Кабаєвої, який розповів деякі деталі про дітей знаменитої пари.

Путін жодного разу не підтвердив і не спростував факт відносин із Аліною Кабаєвою

Джерело підтвердило інформацію про те, що у 2015 році у Швейцарії в обстановці найсуворішої безпеки гімнастка народила Путіну хлопчика. Заради прийняття пологів другої дитини, теж хлопчика, згадуваний нами гінеколог прибув в Росію. Перед цим вона консультувалася з лікарем у Лугано, і вразила його своєю простотою:

Вона справжня спортсменка дуже пряма, без позерства. Вона прийшла з матір’ю та сестрою, але без охоронців.

Російський лідер, якому цього року виповниться 70 років, із 2007 року заперечує стосунки з олімпійською чемпіонкою Кабаєвою, якій зараз 38 років. Офіційно у президента РФ дві дочки від першої дружини Людмили – Марія та Катерина.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Грішки є у кожного. Ми не святі!» — Кіркоров несподівано заступився за Галкіна і пригрозив Симоньян

Дівєєв-Церковний засвітився у Берліні з Наталею Кличкою. Що робить хрещеник Добкіна у Європі?