in ,

Телеведучий «Орел і Решка» повідомив, що в нього вкрали з дому — «щоб ти с*ко знав, як добре живеш!»

Ведучий відомої української програми «Орел і Решка» Євген Синельников розповів про свою життя у підвалі, як тікав із Бучі від російських окупантів, що ті вкрали з його будинку, а також дав коментарі щодо позиції деяких колег із Росії. Це сталося у передачі «Зе Інтерв’юєр».

Про свій будинок український ведучий повідомив, що у порівнянні з житлом батька, у нього «тільки дах пошкоджений, немає вікон і все вкрадено.

Вибили двері з одного боку, вибили з іншого, а з третього – навіщо було вибивати? Зняли телевізор і видно, що вони не мали часу. Просто зруйнували усе. Колонки музичні, просто постріляні, як якась образа, я не знаю. Навіщо ти його псуєш? Залишили сліди від чобіт на ліжку, вивернули шафи та зламали двері.

Будинок отця Євгена Синельнокова

Напевно, це зробили тому що «типу, щоб ти с*ко знав, як добре живеш» — додав Євген. А далі продовжив:

Можливо, це орки, а після того ще й наша наволоч, яку мені здається, треба розстрілювати. У мене немає білизни, зубних щіток, бритви, навіть немає маленьких дешевих речей. Навіщо вони їм потрібні?

Далі український мандрівник розповів про спілкування з Регіною Тодоренко:

Кілька разів мені писала Регіна (Тодоренко). Дуже сумна у неї там така ситуація, вона плакала, вона розуміє, але там, на мою думку, люди набагато більше налякані від цієї ситуації. Нам нічого втрачати, ми стоїмо до останнього.

Скріншот шо Зе Інтерв’юер

Також він здивований позицією російської колеги Івлієвої яка просто розважається і це постить у себе в соцмережах. Сам же Синельников повідомив, що він дуже сильно змінився під час війни, раніше мав великий будинок, кабріолет, а тепер він живе в селі та ходить на звичайний ринок за продуктами та речами, а потім додав, що не в грошах щастя. Повне інтерв’ю можна переглянути нижче:

Раніше українець розповідав про першу зустріч з окупантами. Більше новин читайте у нашому телеграм канал.

Опублікував Admin

«Проти мене готують кримінальну справу» — Галкін у телефонній розмові розповів для Єфросініної

Скандал через візит Анджеліни Джолі до Львова. Журнал Elle Russia побоявся використати слово «Україна»