in

Співачка Ялинка виступає в Росії, поки в її рідній Україні війна

Співачка родом з України – Ялинка, справжнє ім’я Єлизавета Іванців, 30 квітня дала корпоратив у Сочі. Уродженка Ужгорода під час війни в Україні виступає перед росіянами, котрі напали на її країну.

Артистка виконала кілька своїх пісень «Прованс» та «На великій повітряній кулі». А на відео знято момент із такими словами: «Завтра о 7:22 я буду в Борисполі сидіти в літаку»

Український шоумен Олексій Дурнєв рекомендує співачці шукати інше місце, щоб сісти, бо у Борисполі на неї більше ніхто не чекає.

Варто нагадати, що Ялинка, як і деякі інші українські виконавці, які заробляють гроші в Росії вирішили мовчати про війну. Так зірка має аудиторію в 1,2 млн підписників у Instagram, але замість того, щоб розповісти правду і спробувати розплющити очі росіянам на те, що відбувається в її рідній країні, знаменитість просто видалила всі свої дописи. Тепер на сторінці Ялинки лише один рекламний запис про нову пісню.

Така позиція не повинна дивувати, бо Єлизавета Іванців вважає своїм будинком Москву, де за її словами, їй «дуже добре». Але співачка і не відмовляється від України:

Я намагаюся дотримуватись максимального нейтралітету – але я все одно житель західної України. Я там народилася, то моя батьківщина.

Як бачимо, батьківщина, батківщиной а корпоративи за розкладом. Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Скандал через візит Анджеліни Джолі до Львова. Журнал Elle Russia побоявся використати слово «Україна»

Польща надіслала в Україну 232 танка Т-72, ​​реактивні системи залпового вогню, безпілотні літальні апарати та гаубиці