in ,

Jerry Heil та Kalush Orchestra заспівали пісню Джолі: «Анджеліно, стань ангелом світу!»

Відвідування американської зірки стало приємною несподіванкою не лише для звичайних людей, а й для українських зірок. Так гурт Kalush Orchestra, який поїде представляти Україну на Євробачення, записав разом зі співачкою Jerry Heil відео в готельному номері про приїзд Анджеліни Джолі.

Таким вчинком українські виконавці вирішили віддячити голлівудській акторці за привернення уваги війни в Україні. Відеозвернення було записано у готельному номері, а опубліковано у Instagram Jerry Heil. І вона розповіла, як ця ідея спала їй на думку:

Зустрічши Kalush Orchestra, які готуються до Євробачення, тієї ж ночі я звернулася до хлопців, і ми записали цей приспів без будь-якої підготовки прямо у них у номері.

Так у пісні згадується Джолі в образі богині війни Тіни, героя фільму «Вічні» від студії Marvel. А ось початок пісні:

Тіна – богиня війни – Анджеліна, будь ласка, стань ангелом світу для України. Використовуй свою суперсилу, і увічним хоробрих українців у вічності.

Також українські артисти попросили Джолі розповідати про Україну своїм друзям та відвідувати нашу країну:

«Дорога Анджеліно Джолі, дякую вам за те, що в той час, коли новини про російську війну в Україні стали звичними, ви не залишаєте без уваги нашу землю. Будь ласка, попросіть ваших талановитих друзів із Голлівуду піти вашими кроками і теж відвідати українців, адже завдяки вам світ знову чує нас!»

Анджеліна Джолі приїхала до України з власної ініціативи та зустрілася з біженцями зі сходу України. Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Польща надіслала в Україну 232 танка Т-72, ​​реактивні системи залпового вогню, безпілотні літальні апарати та гаубиці

Чим пахне Путін? Російський актор розповів, що більше ніколи не відчував такого запаху