in ,

Чим пахне Путін? Російський актор розповів, що більше ніколи не відчував такого запаху

29 квітня у програмі «Скажи Гордєєвій» російський актор Артур Смольянінов поділився своїми спогадами про зустріч із Володимиром Путіним. Головною темою цього більше ніж півтора годинного випуску стала війна в Україні. Актор згадав про Донбас, Крим, військові фільми та Путіна. З останнім він зустрівся на прем’єрі воєнного фільму «Дев’ята рота».

На питання телеведучої, як можна було після перегляду фільму, де війна захлинає та пожирає своїх громадян і фізично, і морально, як можна було знову піти на це? Актор відповів:

«Я ще тоді почав підозрювати, що тут щось не таке. Після перегляду ми ще майже годину просиділи та проговорили з ним. У мене залишилося в пам’яті два яскраві враження. Перше – це запах, який від нього тхнув. Там якісь спецпарфумерні війська явно працювали, бо в мене це викликало почуття якоїсь інстинктивної улесливості. Я ніколи в житті, не відчував такого запаху. Мені здається, тут не буває дрібниць.

Скріншот випуску передачі «Скажи Гордєєву»

Актор вважає, що це все спецприйоми, також він висловився про життя путіна так:

Все життя путіна – це спецоперація.

Артур Смольянінов продовжив далі говорити про Путіна:

«Розмовляв тільки я з ним, бо всі решта чи косо на мене дивилися чи шушукали, а мені було щиро цікаво. Ми говорили про Афганістан. Він пояснював, що американцям цей наркотрафік є вигідним. І дуже переконливо розповідав. Він людина дуже приваблива і харизматична, була тоді принаймні. Користується прийомами маніпуляції – безумовно та віртуозно. Але після того, як ми вийшли звідти, я запитав себе, про що ми говорили. І я зрозумів, що не пам’ятаю жодного слова. Я мав повне почуття, що це була розмова ні про що. Тобто це була пелена якась, просто сірий туман.

Відео інтерв’ю Артура Смольянінова можна переглянути нижче:

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Jerry Heil та Kalush Orchestra заспівали пісню Джолі: «Анджеліно, стань ангелом світу!»

«Тіні, краще бути безмозглою бл*яддю» — Кондратюк жорстко відповів на критику Канделакі про Джолі