in

Українська актриса призначила себе мером міста на Запоріжжі та закликала співпрацювати з «бл*дським народом»

Наталія Романиченко Українська акторка та власниця модельної агенції для дітей у Запоріжжі «Be WOW» проголосила себе міським головою окупованої Василівки на Запоріжжі.

У той час, коли чинний мер перебуває в обласному центрі, Романиченко з георгіївською стрічкою на руці зайняла його кабінет і проголошує звідти кремлівську пропаганду про «держпереворот 2014 року» та інші російські фейки.

Українська армія цілеспрямовано обстрілює нашу Василівку, тим самим намагаючись зірвати налагодження мирного життя — веде мовлення самопроголошений мер

Колаборантка раніше знімалася в українських фільмах, а свого старшого сина — юну зірку свого агентства, нерідко одягала радянську військову форму. Водночас у соцмережі Романіченко є фотографії її молодшої дитини у вишиванці.

Наталія Романиченко – мати двох дітей

Користуючись тимчасовою відсутністю легітимної влади, Романиченко закликала українців скласти зброю та розпочати співпрацю з окупантами.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Всього двоє» — зірка «Сватів» розповіла, хто з акторів серіалу підтримав Україну

«Ксенія Собчак», «Микола Басков», «Сергій Безруков»: Команда Навального склала повний перелік розпалювачів війни в Україні