in ,

Прокляв своїх батьків, які живуть у Росії. Марічка Падалко повідомила про реакцію чоловіка на побачене в Ірпіні

Марічка Падалко відвідала шоу «Життя відомих людей», де розповіла про емоційний вчинок свого чоловіка Єгора Соболєва. Журналістка згадала, як її чоловік ще 24 лютого вирушив на передову для захисту своєї країни.

Як зазначила телеведуча в перші дні нападу Росії, вони списалися з батьками чоловіка і ті щиро турбувалися про те, що відбувається:

Коли ми з Єгором тільки попрощалися, 24 числа, я одразу почала писати його мамі, щоб вона за нього молилася. В її словах було дуже багато переживань за сина, щоби з нами все було добре.

Скріншот із випуску «Життя відомих людей»

Але через деякий час їхні стосунки дуже змінилися. Хоч батьки й продовжували турбуватися про життя сина, проте їм було наплювати на долю України. Особливо сильно Єгор Соболєв відреагував на звірства російських окупантів, побачені в Ірпені. Як згадує Марічка Падалко, він розповів правду батькові та матері про всі жахливі події в Україні та прокляв їх.

Він сказав їм більше не писати. Коли Єгор вийшов із Ірпені, я так розумію, він там побачив набагато більше, ніж мені розповів. Я це прочитала у його листуванні з мамою. Він їм написав усе, що думає про Росію, про них, усе, що він там побачив, зґвалтованих дівчаток віку нашої молодшої дитини… Ну, і написав їм та їхній країні прокляття.

Сама телеведуча була здивована таким вчинком чоловіка, хоч і розуміє його позицію. Також Марічка Падалко розповіла, що Єгор готовий відновити стосунки з батьком та матір’ю, але лише після того, як покаяться як громадяни країни-агресора, тобто Російської Федерації.

Також у випуску обговорили повернення кішки, виклик швидкої допомоги на день народження, зв’язок із чоловіком під час війни та інші теми.

Нагадаємо, що сам Єгор Соболєв народився у Краснодарському краї на території Росії. І це не завадило його українській позиції. Він підтримував Євромайдан, виступав за люстрацію влади та був депутатом України від партії «Самопоміч».

Більше новин читайте у нашому телеграм каналі.

Опублікував Admin

«Згвалтували, обос*али, розмазали г*вно»: шеф-редактор «Орла і Решки» показала свій будинок в Ірпені

Ведуча телемарафону «Єдині новини» показала зруйнований окупантами будинок в Ірпені