in ,

«Кинути свій будинок — ну як це?» — Ольга Сумська вкотре виправдала доньку, яка живе у РФ

Антоніна Паперна, дочка відомої української артистки Ольги Сумської останнім часом живе та працює в РФ. Із самого початку нападу Росії на Україну 31-річна актриса жодного слова не промовила про агресію РФ, чим викликала бурю обурення з боку її українських шанувальників.

Вкотре відповідати за поведінку Паперної довелося відповідати її знаменитій матері. Так, в інтерв’ю журналістам програми Зірковий шлях у відповідь на численні запитання передплатників вона прокоментувала позицію доньки.

Я бачу, що тут тисячі запитань. Повірте, вона дуже переживає, вона дуже плакала, бо не могла доїхати на похорон бабусі. Там інше інформаційне поле, воно страшне… Мені пишуть колеги, хай кидає все, хай їде. Тільки поїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона у декреті. Кинути свій будинок — ну як це… якби була така нагода, вона б це зробила. Поки що такої можливості немає — пояснила Ольга Сумська

Паперна полягає у відносинах із російським актором Володимиром Ягличем

Зазначимо, що 83-річна російська актриса Лія Ахеджакова днями зробила чергову заяву засудивши дії уряду своєї країни. Зірка «Службового роману» з розчаруванням зауважила, що стосунки між українцями та росіянами вже ніколи не будуть колишніми, а якщо щось зміниться, то станеться це дуже нескоро.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Наші люди! 10 світових кінозірок з українським корінням

На зміну «Москві». У Чорному морі з’явилася нова ракетна загроза, якій Україна не може протистояти