in ,

Фото будинків українських знаменитостей, зруйнованих російськими окупантами

Після вигнання окупаційних військ з території Київської області багато мешканців почали повертатися додому. На жаль, багато хто побачив у своїх оселях сліди перебування там ворогів, а деякі будинки зруйновані вщент.

Ми зробили добірку будинків українських знаменитостей, будинки яких постраждали від обстрілів та бомбардувань.

Олександр Усік

Відомо, що сам спортсмен зараз перебуває за кордоном, де готується до поєдинку з англійським боксером. А коли його дружина, Катерина, повернулася додому — її обурення не було меж. Окупанти зруйнували двір, загадили все і залишили по собі сліди застіль.

Скріншот — Інстаграм Катерини Усік

Ілона Гвоздєва

Апартаменти хореографа Ілони Гвоздєвої окупанти зруйнували практично вщент. На щастя, обійшлося без жертв — одразу після початку повномасштабних бойових дій зірка з сім’єю полетіла за кордон.

Скріншот — інстаграм Ілони Гвоздєвої

Ігор Кондратюк

За злою іронією долі будинок телеведучого Ігоря Кондратюка обстріляли 14 березня – у день його ювілею. На щастя, на той час артист із сім’єю вже виїхали і зараз знайшли тимчасовий притулок у Львові.

Дім Ігоря Кондратюка

Юрій Фалеса

Будинок продюсера Юрія Фалеси у Києві вигорів повністю після влучення російського снаряда в ніч проти 17 березня. Тепер житло доведеться відбудовувати з нуля.

Валерій Харчишин

Будинок фронтмена гурту «Друга ріка» також потрапив до списку цілей снарядів окупантів. «Вчора він повністю згорів. Орки потрапили до нього. У моїх дітей тепер немає їхньої України» — написав артист у соцмережі 27 березня.

Те, що залишилося від будинку Валерія Харчишина

Також ми повідомляли про руйнування та пограбування орками будинків Ганни Панової, Анастасії Мельниченка, родичів Ніни Матвієнко, Євгенія Синельникова, Сергія Писаренка.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Скажи мені, де солдати?» — Рената Литвинова викликала фурор, переспівуючи «гімн пацифізму» Марлен Дітріх

Наші люди! 10 світових кінозірок з українським корінням