in ,

Після лавини критики Полякова пояснила чому дала інтерв’ю пропагандистці Собчак

Багатьох українців обурила поява Ольги Полякової у гостях у російської журналістки Ксенії Собчак, і це змусило її дати пояснення такому вчинку.

Українська співачка дала інтерв’ю авторці програми «Обережно, Собчак» і це відео одразу потрапило до трендів Ютуба. Артистка відповіла Ксенії на запитання щодо ситуації в Україні, своїх творчих планів, і про те, чи збирається вона взагалі повертатися на батьківщину — зараз співачка перебуває у Франції, де її дала притулок російська блогерка Ніка Білоцерковська.

Шанувальники висловили своє розчарування таким вчинком Полякової та звинуватили її у спробах «всидіти на двох стільцях». Фоловер вимагали від артистки конкретної відповіді на запитання: «Навіщо ви взагалі з нею спілкувалися?».

Моє інтерв’ю вийшло не порізаним, все, що я хотіла донести до російськомовного населення, я донесла. Це важливо, щоб вони почули правду! — пояснила Полякова

Фото — скріншоти Facebook-сторінки Ольги Полякової

Зазначимо, що, хоча відео й було опубліковано без редагування, проте слово «війна» «запікувалося», а в титрах вказувалося, що те, що «в Україні відбувається за законодавством РФ, слід називати «спецоперацією».

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Володимир Дантес віддав сою «Tesla» волонтерам: «Розсікає Києвом, розвозить гуманітарку»

«За що проклята ця країна?» Діана Арбеніна представила пісню про загибель російських солдатів в Україні