in ,

«Ви молитеся за мир і водночас спрямовуєте ракети. Гине тримісячна дитина. Як це?» Галкін записав звернення до росіян

Максим Галкін ще у перші дні засудив дії російської влади та підтримав Україну. Пародист виклав у своєму Instagram відео із кількома конкретними питаннями до уряду Росії. Він згадав обстріл в Одесі, вбивства у Бучі, блокаду та руйнування Маріуполя.

Артист не може зрозуміти, як країна робить такі немислимі звірства в Україні і водночас показує себе героєм та невинним учасником війни. Перше питання Максима Галкіна:

Ось учора, напередодні Великодня, летять крилаті російські ракети в житловий будинок в Одесі. Гине сім’я, помирає 3-місячна дитина. Як усе це б’ється, поясніть мені?

Валерія Глобан та її тримісячна донька, які загинули 23 квітня в Одесі. Фото: Юрій Глобан у Facebook

Далі артист висловив здивування, як влада одночасно може молитися за мир з Патріархом Єрусалимським і запускати ракети. Друге питання:

Чи це не ми знову? Я чув пояснення, що високоточні ракети потрапили до будинку, бо українське ППО збило ці ракети. Тобто не має працювати ППО і все буде добре?

Після чого було і наступне питання. Чому Росія втягнута в багато страшних подій, але завжди ні в чому не винна:

У такій кількості страшних речей винна Росія і при цьому каже, що не винна. Звірства у Бучі – це не ми, малайзійський «боїнг» збивають – це не ми, Маріуполь зрівняли із землею – це не ми. Ракета летить до Одеси – це ми, та не зовсім ми. Усі не ми. А ми чого там робимо?

Зруйнований окупантами Маріуполь. Фото: Полк «АЗОВ»

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Галкін закінчив свою промову співчуттям рідним загиблим та побажав світлої пам’яті. Пародист відключив коментарі у своєму Instagram, бо вважає, що «фабриці тролів» платять за кожне слово під його постами. І додав, що уряд настільки невпевнений на думку народу, що вливає багато сум грошей з державного бюджету.

Нагадаємо, що артист зараз перебуває в Ізраїлі так, як після підтримки України йому приходили. погрози від ФСБ.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Міккі Рурк заповів все майно Дімі з Хмельницької області — «найважливішій людині у світі»

Хороший знак для України. Коханка Путіна — Кабаєва, отримала обручку