in

Міккі Рурк заповів все майно Дімі з Хмельницької області — «найважливішій людині у світі»

Знаменитий голлівудський актор та професійний боксер Міккі Рурк, зірка фільмів «9 1/2 тижнів», «Місто гріхів», «Бійцова рибка», «Рестлер», захотів бути похованим у селі Загірці Хмельницької області.

Справа в тому, що саме з цього мальовничого куточку України приїхав до Америки майбутній помічник і найкращий друг Рурка — Дмитро Корнійчук. 2014 року хлопець з України випадково став помічником актора і з того часу чоловіки близько здружилися.

Днями 69-річний актор дав інтерв’ю Ксенії Собчак, в якому заявив, що заповідає весь свій багатомільйонний статок Дімі. Мало того, зірковий актор хоче бути похованим саме на батьківщині Корнійчука.

Ти не врубаєшся, він із України. Для мене це найважливіша людина у світі. Я навіть власну адресу запам’ятати не можу. Без Діми я взагалі пропаду. Я все йому лишив, взагалі все! Ми з ним говорили про те, що в труну мене покладуть із песиками. А коли помре він, то поруч триматиме мене й песиків. Я вірю згідно з моєю релігією в те, що ще зможу побачити свого брата [на тому світі], обійняти його, скажу як він багато для мене означав. А зараз мільйони українців втрачають людей, які відчувають те саме, що я відчуваю до свого брата — зазначив актор

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Це віщий знак — Україна переможе!» — Ольга Сумська зворушила символічним фото

«Ви молитеся за мир і водночас спрямовуєте ракети. Гине тримісячна дитина. Як це?» Галкін записав звернення до росіян