in

Невзоров розповів чому зросли рейтинги Путіна в Росії після Бучі

За останніми даними ВЦВГД сьогодні Путіну довіряють понад 80% населення країни.

Відомий російський публіцист та аналітик спробував пояснити причини цього явища у черговому випуску своєї авторської програми «Наповал». Журналіст одразу визначив, що поняття «любов до Путіна» та «любов до війни» нині стали синонімами.

Здавалося б — успіхи путінської армії мізерні, війна стає все ганебнішою, трупів російських солдатів дедалі більше, а тавро людожерки на лобі Росії все яскравіше — що ж спричинило таку «ескалацію кохання»?

«А нічого!» — стверджує автор.

До наявної моторошної картини додалися лише результати міжнародного розслідування, які встановили безперечну провину путінських солдатів і генералів у масових вбивствах у Бучі та по всій Київській області, у Маріуполі та Харкові. Жодних інших факторів, крім встановлення фактів звернення путінських солдатів до страшної картини війни не приплюсувалося — Олександр Невзоров.

Непоглядів: трупи закатованих у Бучі згуртували чернь навколо Путіна

Журналіст упевнений, що ніби парадоксально не звучало — саме це згуртувало фанатів війни навколо свого вождя. «Будь-яка чернь надзвичайно кровожерлива — вона впивається муками, тому не слід дивуватися, що трупи закатованих у Бучі привели її в таке захоплення» — з жалем констатує Олександр Невзоров.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Максим Галкін пояснив, чому залишив РФ: «Після поста про підтримку України почалися погрози від ФСБ»

Молдову стривожила заява РФ про плани «отримати вихід до Придністров’я»