in

Максим Галкін пояснив, чому залишив РФ: «Після поста про підтримку України почалися погрози від ФСБ»

Знаменитий гуморист Максим Галкін став одним із перших російських артистів, які не побоялися публічно засудити напад РФ на Україну.

Незабаром після цього стало відомо Алла Пугачова з дітьми, а за ними і Максим Галкін залишили Росію у невідомому напрямку. Найімовірнішим вважався переїзд зоряної сім’ї до США, де живе дочка Алли Борисівни Христина Орбакайте.

Проте, за кілька тижнів з’ясувалося, що сім’я виїхала до Ізраїлю, за словами самої Пугачової — на лікування під час канікул. Принаймні, саме так вона сказала у короткому відеозверненні до священику Андрію Ткачову

Від’їзд Галкіна підняв цілу хвилю критики та фейкових повідомлень з боку недоброзичливців, і це змусило артиста публічно пояснити причину такого рішення.

Місцева влада, ФСБ, стала забороняти мої концерти. Робили це негласно, не даючи офіційних паперів, почалося залякування місцевих організаторів. Я намагався щось із цим зробити. Я втратив концертні гроші. Концертів немає, рекламних зйомок немає. Я не виступаю в Росії не тому, що я не хочу або глядач так проголосував. Ні. Ці концерти стали забороненими, – написав артист в Інстаграм

«Я завжди готовий виступати перед улюбленим російським глядачем незалежно від гонорару: і у великих, і в маленьких містах. Не дорікайте мені зрадою, зради тут немає» — підкреслив Галкін.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Жодного завтра більше немає»: Гребінників випустив нову пісню з підтекстом про наш час!

Невзоров розповів чому зросли рейтинги Путіна в Росії після Бучі