in

Філатов про Коломойського: «У нього достатньо фінансів, щоб допомогти місту. Але в мене відчуття, що його немає»

Злагодженість роботи керівників Дніпропетровської області та міста Дніпра президент Зеленський вважає взірцем для всієї країни. Приємно зазначити, що навіть за величезної зайнятості мер обласного центру Борис Філатов знайшов час поспілкуватися з журналістами «Української правди».

Серед іншого у керівника Дніпра поцікавилися його співпраця з великими дніпровськими бізнесменами, зокрема Ігорем Коломойським.

Я не знаю, де ця людина. Хтось каже, що він знаходиться у Дніпрі, хтось каже, що він перебуває у Буковелі. Тобто його на горизонті не видно взагалі, просто не видно. Відчуття, що його немає. Може, він десь у Буковелі комусь допомагає, я не коментуватиму…

Але при цьому я впевнений, що має достатньо фінансових ресурсів для того, щоб допомагати своїй країні і своєму рідному місту. Але, на жаль, ми його не спостерігаємо, — зазначив мер Дніпра.

Борис Філатов констатував, що багато «патріотів», які хвалилися, як вони у 2014 році відбивали Дніпро, розбіглися з рідного міста, дізнавшись про початок повномасштабної війни. І все ж таки градоначальник висловив упевненість, що зараз місто достатньо підготовлене до відображення ворога.

«Всі ми молимося і допомагаємо ЗСУ та теробороні» — підсумував Філатов.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Відома причина дивної пози Путіна на зустрічі з Шойгу

Схудла коханка Путіна хизнулася брендовими кросівками за 1100$ на фестивалі імені самої себе