in

У Ксенії Шойгу знайшли нерухомість на мільйони доларів – міністра оборони підозрюють у корупції

Чим більше вантажівок із тілами російських солдатів повертаються на батьківщину, тим більше матері військових цікавляться — заради чого ризикують їхні діти?

Журналісти Youtube-каналу «Популярна політика» спробували дати відповідь на це питання та провели розслідування щодо майна членів сім’ї міністра оборони РФ Сергія Шойгу.

Квартири Ксенії Шойгу. Фото із соцмереж

Так, 31-річна дочка глави оборонного відомства виявилася власницею двох пентхаусів та лофта у столиці сумарною вартістю майже на 6 мільйонів доларів (500 млн рублів). Журналісти отримали цю інформацію завдяки зливу особистих даних клієнтів сервісу «Яндекс Їжа». Виявилося, що цим сервісом часто користується і сама Ксенія та її бойфренд, фітнес-блогер Олексій Столяров.

На війні з Україною гинуть тисячі російських солдатів, мирні українські міста бомбять, мешканців розстрілюють, грабують та ґвалтують. За всім цим, окрім Путіна, стоїть міністр оборони Сергій Шойгу. Найкорупційніший міністр оборони в російській історії — йдеться у розслідуванні.

Зважаючи на офіційну річну зарплату Сергія Шойгу — 10 млн. рублів, йому довелося б відкладати на цю нерухомість 50 років поспіль.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Підніміть мені повіки!» — зірка «Скаженого весілля» висміяла міміку Марченко в епічному відео

«Разом до перемоги» — українські зірки записали вражаючий трек разом із талановитими дітьми