in ,

Данилко про Кіркорова, який заступився за Марченка: «Краще нехай мовчить, ніж як Басков»

Війна розділила російських артистів на три категорії: одні залишили країну на знак протесту, інші пишуть хвалебні оди уряду та підтримують «визвольну операцію», треті вдають, що не помічають того, що відбувається, і живуть колишнім життям гастролюючи і знімаючись у звичайному режимі.

Саме до останньої категорії належить відомий шоумен Філіп Кіркоров. Він не промовив жодного слова про бомбардування та обстріл у сусідній країні, поки війна не торкнулася інтересів особисто його подруги Оксани Марченко. Тільки після цього він записав гнівне звернення до світових лідерів із закликом посприяти у звільненні Віктора Медведчука.

Таке «пробудження» артиста викликало активну реакцію у відповідь з боку пересічних українців та його зоряних колег. Зокрема, добрі знайомі Кіркорова, Андрій Данилко в ефірі програми «Говорить Україна» висловив припущення, що Філіп Бедросович «перебуває у стані розгубленості».

Краще нехай мовчить, ніж Басков… Сильних дуже мало. Звісно, ​​всі бояться, це чистий страх. Артисти дуже залежать від концертів, корпоративів. У мене є якась фінансова подушка, і я можу сказати Russia Goodbye, а вони так не можуть. Тому що так, як вони звикли жити, це великі гроші, — сказав Данилко.

Сам же Данилко зараз планує повернутися на студію та записати кілька пісень українською мовою.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Спів душею — Злата Огневич зачарувала проникливим виконанням пісні «Рідна мати моя»

Комік Нурлан Сабуров поплатився після його жартів про вбитих українок