in ,

«Горить-палає техніка ворожа, рідна Україна переможе» – нова пісня Пономарьова, DZIDZIO, Антитіла та інших українських артистів

Війна торкнулася всіх, хтось збирає гроші на ЗСУ, інші йдуть до ТерОборони, ще одні займаються волонтерством. Для підняття патріотичного духу Олександр Пономарьов, Михайло Хома (DZIDZIO) спільно з іншими українськими виконавцями записали патріотичну пісню про те, як горить ворожа техніка. Головний посил у пісні: «Горить-палає техніка ворожа, рідна Україна переможе»

Олександр Пономарьов та Михайло Хома (DZIDZIO)

У кліпі Євген Кошовий згадує про підбитий російський корабель, а Петро Чорний у циганському образі співає біля трактора, як символу крадіжки російських танків.

Тарас Тополя разом зі своїм гуртом «Антитела» співає про Чорнобаївку, яка стала черговим мемом війни. Російські війська вже 16 разів зазнавали там поразки. Сам співак, як і його команда співають у військовій формі, тому що з початком війни вони вступили до лав ТерОборони.

«Антитіла» співають у формі ТерОборони

А український комік Юрій Ткач співає на українській птахофабрикі про російські фейки про біолабораторію в Україні. Переглянути відео можна нижче:

Ролик також супроводжують кадри російської техніки, що горить, яку постійно знищує українська армія. Відео вийшло вранці 18 квітня і вже набрало безліч переглядів та коментарів:

  • Хлопці! Ви найкращі! Ми переможемо! СЛАВА. УКРАЇНА!
  • Щиро дякую за вашу пісню, вибачте що російською, поки будуть такі пісні — нас ніхто не переможе, ще раз дякую що Ви з нами
  • Чудова пісня! Україна переможе!!
  • Як завжди клас! Молодці! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!

Раніше та інші артисти записували патріотичні пісні. Кілька днів тому Могилевська випустила пісню «Ми будемо стояти!», а Каменську композицію — «Я – Україна».

Більше актуальних новин читайте у нашому телеграм каналі.

Опублікував Admin

«Гвалтуй українських баб, тільки мені не говори…» — встановлено, де мешкають фігуранти скандальної розмови

Марченко звернулася до принца Саудівської Аравії та розповіла про велику любов до зрадника України Медведчку