in ,

Два різні світи під час війни: Настя Івлєєва скаче і веселиться, а Надя Дорофєєва ридає і плаче

У мережі з’явилося відео про те, як змінилося життя двох популярних зірок, росіянки Насті Івлєєвої та українки Наді Дорофєєвої. Запис був опублікований на сторінці фан-сторінки mynezalezhna в соціальній мережі tiktok.

На ролику видно, як ще в січні 2022, українська співачка веселиться разом із російською блогеркою та ведучою «Орла та решки». Але з настанням лютого-березня життя Дорофєєвої змінилося – вона днями ридає через російську агресію, тоді як Івлєєва далі продовжує дуріти. Для росіянки нічого не змінилося за ці 2 місяці війни, шоку, нелюдських злочинів та тисяч смертей.

Цікаво, що у відео використано пісню гурту Måneskin — Stand Up For Ukraine, які підтримують Україну своєю творчістю, а також скасували свої концерти в Росії. Ролик був підписаний лише одним точним словом: «жорстко».

Під час війни у ​​Дорофєєвої відбулися ще й зміни на особистому фронті, українка розлучилася зі своїм чоловіком співаком та шоуменом Володимиром Дантесом. Зіркова пара розірвала стосунки мирно і заявила, що вони залишаться найближчими друзями.

Більше новин читайте у нашому телеграм каналі.

Опублікував Admin

Володимир Дантес – ворог Росії! Або як єврей став «неонацистом»

«Котячий паштет і шкіра з жиром» — так Дурнєв прокоментував їжу окупантів після того, як спробував