in

Стало відомо, як Медведчук планував покинути Україну і хто йому допомагав

Втеча Віктора Медведчука з України була організована ФСБ Росії. Про це на офіційному брифінгу заявив голова СБУ Іван Баканов.

Голова Служби безпеки України повідомив про деталі спецоперації, яка готувалася протягом місяця у військових умовах. За словами Баканова, Медведчука, під виглядом військовослужбовця ЗСУ планували доставити до кордону України з Придністров’ям, звідки човном переправити до так званої «Придністровської Народної Республіки», де на втікача чекала евакуаційна група спецназу ФСБ. Втеча Віктора Медведчука з України була організована ФСБ Росії. Про це на офіційному брифінгу заявив голова СБУ Іван Баканов.

За словами голови СБУ, українські правоохоронці сприяли Медведчуку покинути Україну

Спецслужби РФ всіляко намагалися замаскувати плани: робили вкидання дезінформації, намагалися організувати «липові» маршрути для втечі і навіть підготувала «фейкових медведчуків» для відвернення уваги.

Глава СБУ прозвітував, що кума Путіна затримали під час спроби виїхати з Київської області. «Голова ОПЗЖ пересувався у супроводі українських правоохоронців, які також відповідатимуть за свої дії», — наголосив Іван Баканов.

Опублікував Admin

«Як ви так можете?!» — Лоліта обурила Мережу анонсом виступу у Москві

«Я голос твій, моя Україно» — Могилевська надихнула українців патріотичною піснею