in

Андрій Ставніцер повідомив ЗСУ про ракетну установку окупантів у своєму подвір’ї

Український підприємець, акціонер та засновник компаній «ТІС» та «М.В. Карго» дозволив українським захисникам знищити власний будинок під Києвом, поруч з яким окупанти облаштували ракетну установку.

8 квітня стало відомо про гідний вчинок одного з найбагатших українців — 49-го номера у списку Forbes.ua Андрія Ставніцера. Помітивши через систему спостерження, що на території його двору військові РФ встановили вогневі позиції, він не вагаючись повідомив про це представникам ЗСУ.

Дано: ти дивишся у вебкамеру свого будинку, а там у дворі російські військові розгортають 12 одиниць бойової техніки, включаючи РСЗВ, Торнадо-Г і Гради. Твій будинок побудований так, що працює як ідеальне укриття, звідки дуже зручно шмаляти по Києву. Навіщо вони й приїхали — повідомив підприємець

Андрій Ставніцер: досить про мене, справжні герої — ЗСУ

Завдяки точним координатам, російські установки Торнадо-Г і Гради були успішно ліквідовані. «Будинок відбудую, країну відбудуємо, головне врятувати якомога більше життів» — ані миті не шкодуючи прокоментував випадок бізнесмен.

Варто відзначити, що Андрій Ставніцер є відомим українським меценатом та волонтером, хоча сам родом з російської Кабардино-Балкарії.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Словаччина показала момент передачі Україні ЗРК С-300 (Відео)

«Путін вже помер» — заявив Олексій Арестович